A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тячівський ліцей №1 ім. В. Ґренджі-Донського
Тячівської міської ради Закарпатської області

Озеленення території ліцею

Дата: 09.04.2024 15:04
Кількість переглядів: 31

Екологічно, ініціативно та жваво проходило весняне озеленення Тячівського ліцею №1 ім. В. Ґренджі-Донського. Меценати, які побажали залишитися неназваними, зробили нам дуже приємний подарунок, а саме: саджанці туї – 30 шт., павловнія декоративна – 10 шт., яблуні фруктові – 12 шт, плодоносні кущі – 12 шт., а також декілька сакур.

Адміністрація закладу, педагогічний та учнівський колективи висловлюють щиру подяку за вашу підтримку і допомогу нашому ліцею . З вашою допомогою ми робимо маленькі кроки до здорового майбутнього адже озеленення території – це турбота про суспільство.

Всі завзято та старанно працювали на благо збереження зелених легенів нашої планети. Ліцеїсти були розділені на групи, кожна з яких мала закріплену за нею територію. Кожна група мала чим зайнятися: робили розмітку, копали лунки, висаджували саджанці. Вони стали справжньою прикрасою нашого подвір’я. Таким чином у здобувачів освіти формується світогляд і думка про важливість охорони природи. Ця акція - одна із частин формування екологічної свідомості підростаючого покоління.

Висаджені дитячими руками дерева, через десятки років будуть радувати своєю неповторністю наступні покоління людей, а молодь навчиться бережного ставлення до навколишнього природного Світу, тому що людина завжди цінує те, що створено своїми руками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень